Over ons

Wist je dat....

 

De missie van TOPitm kinderkleding is de overproductie in de kledingbranche te beperken. 

Wij willen dit doen door goed naar jullie als consumenten te luisteren en naar behoefte kleding te produceren. Niet alleen vóór, maar vooral mét  jullie.
 

Wist je dat bij TOPitm kinderkleding geen gebruik wordt gemaakt van vervelend kriebelende labels in de nek?

Al onze meisjesshirts en meisjesleggings zijn voorzien van een slijtvaste zachte print, dus met onze t-shirts geen rode geirriteerde huid meer.
 

Wist je dat alle kleding van TOPitm kinderkleding  wordt getest op duurzaamheid?

Alle kinderkleding van TOPitm wordt gemaakt in Portugal. Om de 6 maanden zit ik in Portugal, en bespreek daar de voortgang van de TOPitm collecties. Voordat alles in productie gaat, lopen we alles langs, we bekijken de naadsterkte, zien er op toe dat alle details goed worden aangebracht en wordt de stof getest op duurzaamheid en krimp.
Het is een heel proces wat er aan vooraf gaat! Wij vinden het belangrijk dat de stoffen die wij gebruiken mooi zacht aanvoelen en daarom wordt er een speciale carbonfinish
 

 

Wist je dat je bij TOPitm kinderkleding  kan stemmen op je favoriete stijl?

Om de 2 weken zullen we een paar  nieuwe designs presenteren en jij kan meestemmen welk artikel geproduceerd gaat worden!  TOPitm streeft naar minder overproductie en zal dus stijlen laten maken waar echt behoefte naar is! Zo weten wij wat HOT is en wat NOT.
Dus geef je stem en beslis mee wat er in de collectie komt.
 

Wist je dat TOPitm kinderkleding veel duurzame gebreide basics in zijn collectie heeft?

Bij TOPitm hebben we een zwak voor mooie basisartikelen en dan vooral mooi fijngebreide vestjes, rokjes en jurkjes.
We hebben vast allemaal een mooi basis artikel in de kast hangen en stellen daar hogere eisen aan, we willen wel graag dat het vestje een paar seizoenen mee gaat! TOPitm laat de fijngebreide artikelen maken in Portugal bij een producent die gespecialiceerd is in breigoed. Ze werken met mooie duurzame materialen en zijn meester in breitechnieken.
 

Wist je dat TOPitm kinderkleding  je ook adviseerd in styling?

Bij elk item geven wij inspiratie tips, we zullen je dan de laatste trends in kleur en stijl laten zien.  Nu wordt het zelfs voor de papa’s op papadag een koud kunstje om de meiden te kleden. ( Al denk ik zelf dat de meiden zelf HEEL goed weten wat ze aantrekken, want de beste stylist ben je zelf!)
Wil je een persoonlijk stijladvies ontvangen? Stuur dan een mail naar info@topitm.nl

 

Wist je dat TOPitm ook elke seizoen bij iemand thuis komt om met een aantal moeders de nieuwe ontwerpen te bekijken?

Wij vinden het heel belangrijk dat jij als consument wordt betrokken in het ontwerpproces, en daarom organiseerd TOPitm ook Ontwerp mee kledingparty, wij komen dan met moodbords, stoffen, ontwerpsamples, lint etc. naar de gastvrouw toe, die maximaal 10 vriendinnen en kennissen heeft uitgenodigd.
We beginnen eerst met een korte trendpresentatie, en vervolgens laten we de stoffen en eerste ontwerpen.zien,  vandaar uit komen er vaak tal van leuke  ideeen, en kunnen we toetsen of bepaalde ontwerpen wel of niet in de smaak vallen.
Leuk extraa'tje is dat de genodigden, alle aanwezige dames krijgen 10% korting op hun gekozen model als deze uit productie komt!

Wil jij ook eens gastvrouw zijn, en heb jij vriendinnen die dol zijn op mode, en het leuk vinden om ook inspraak te hebben op wat er op de markt komt? stuur dan een mail naar info@topitm
 

Wist je dat er bij TOPitm kinderkleding veel gebruik wordt gemaakt van drukknoopjes ?

Dus geen gedoe met prikkende speltjes, speltjes die roesten op de kleding, of van strikken die verfrommelen in de was, omdat ze er op genaaid zitten.
TOPitm heeft op bijna alle artikelen de mogelijkheid om de accessoires te vervangen door andere, maar worden wel altijd standaard geleverd met een basic strikje of gebreid bloempje, die op de achterkant voorzien zijn van een drukknoopje . Tover je basisvestje om tot een echte TOPitm door gebruik te maken van de leuke accessoires die je bij je bestelling kan voegen

Wist je dat TOPitm selectief verkocht wordt aan winkels?

We leveren sinds kort ook aan een aantal winkels benieuwd waar TOPitm  bij jou in de buurt verkocht wordt? kijk dan even op verkooppunten.

Wist je dat TOPitm ook samenwerkt met een aantal leuke kindermode sites?

Met een aantal leuke sites werken wij samen of staan wij vermeld, hieronder een klein overzicht

www.kindermodeblog.nl
www.flavorites.nl